Back to Top

 |    |    |  

اخبار

یکسان سازی و آزادسازی قیمت آرد به نتیجه نرسیده است

رئیس اتحادیه نان‌های فانتزی گفت: قیمت گذاری بر نان‌های فانتزی براساس دستورالعمل کارگروه آرد و نان توسط واحد‌های صنفی انجام می‌شود، اما در سال ۹۵ افزایش قیمتی صورت نگرفته است.

محمد جواد کرمی رئیس اتحادیه نان‌های فانتزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه در سال ۹۵۵ افزایش قیمتی صورت نگرفته، اظهار داشت: قیمت‌گذاری بر نان‌های فانتزی براساس دستورالعمل کارگروه آرد و نان توسط واحد‌های صنفی انجام می‌شود و علت این امر براساس تصمیمات اتخاذ شده به جهت ایجاد فضایی رقابتی میان تولیدکنندگان و واحد‌های صنفی است.

ادامه مطلب...

رشد هشت برابر قیمت نان در هشت سال زمامداری دولت نهم و دهم

آوریل 16, 2017

دولت یازدهم جلوی رشد جهشی قیمت نان را گرفت

تهران – ایرنا – سالهای زمامداری دولت نهم و دهم -1384 تا 1392- را می توان سالهای رشد شتابان قیمت ها نامید ، قیمت نان به عنوان مهم ترین کالای سبد خانوارهای ایرانی در این دوره هشت برابر شد و رشد 800 درصدی را تجربه کرد؛ در حالیکه قیمت نان در چهار سال اخیر فقط 35 درصد افزایش داشته که قابل مقایسه با دوره های قبل نیست .

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، نان در ایران به عنوان اصلی ترین منبع تغذیه مردم ، دماسنج خوبی برای ارزیابی شاخص قیمت ها به شمار می رود زیرا با وجود تنوع سبد خوراکی خانوارهای ایرانی، هنوز از نقش نان کاسته نشده است.

ادامه مطلب...

ترکیه و چین بازار آرد عراق را قبضه کرده اند

ترکیه و چین بازار آرد عراق را قبضه کرده اند
نیاز به سرمایه گذاری برای جلب رضایت عراقی ها از آرد ایران
دبیر کل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با بیان اینکه ترکیه و چین با برندهای نه چندان معروف با افتتاح شعب مختلف حضور مستمر در صادرات آرد به عراق دارند، گفت: تولید کنندگان آرد ایرانی رضایت مشتریان خارجی را فراهم نمی کنند.
یکی از روشهایی که موجب ارتقاء و گستردگی صنعت آرد می شود و یکی از دغدغه های تولید کنندگان، صادرات این کالای استراتژیک به کشورهای همسایه است.
کشور ایران مشترکات مرزی با کشورهایی دارد که بازار مناسبی برای مصرف محصولات آردی است که یکی از آن کشورها، عراق است. آرد در عراق به عنوان یک کالای استراتژیک و پراهمیت و اولین ماده غذایی مردم شناخته میشود. در کشور عراق آردهای تولیدی و وارداتی به صورت رایگان در سبد کالای جیره بندی ماهانه حدود 12 کیلو به مردم داده میشود، به همین دلیل اکثر افراد نان را در منازل خود پخت می کنند. اما با این وجود ، روند پایداری در صادرات آرد به عراق وجود ندارد و در سال گذشته شاهد کاهش ناگهانی در بخش صادرات این محصول به عراق بوده ایم. هر چند دولت امکان صدور آرد که گندم آن به صورت موقت وارد کشور شده را برای تولید کنندگان معین کرده است، اما در برخی موارد موانع و عدم دست یابی مناسب به بازار عراق ، موجب شده است که کشور

ادامه مطلب...

کیفیت گندم مطلوب است/ سردرگمی کشاورزان از تاخیر در اعلام نرخ خرید

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد.1395/11/17
کیفیت گندم مطلوب است/ سردرگمی کشاورزان از تاخیر در اعلام نرخ خرید
قلی ایمانی گفت:در شرایط فعلی به طور متوسط درصد پروتئین گندم تولیدی 12.5 درصد است که این میزان برای نانوایی ها مناسب است.
علی قلی ایمانی رئیس بنیاد توانمند سازی گندمکاران در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نگرانی کشاورزان مبنی بر نگرانی گندمکاران از آزاد سازی نرخ آرد و خرید گندم بر حسب کیفیت و پروتئین اظهار داشت: در شرایط فعلی به طور متوسط درصد پروتئین گندم تولیدی 12.5 درصد است که این میزان برای نانوایی ها مناسب است و نیازی به واردات نداریم.
وی با اشاره به اصرار برخی نانوایی صنعتی مبنی بر واردات گندم با پروتئین بالاتر افزود: با توجه به خودکفایی و تولید گندم با پروتئین بالا منافع عده ای وارد کننده به خطر افتاده و با صحبت هایی مبنی بر ارزان بودن قیمت جهانی گندم نسبت به نرخ گندم داخلی درصدد خدشه دار کردن تولید هستند.
قلی ایمانی با اشاره به اینکه خرید گندم برحسب کیفیت نباید موجب نگرانی کشاورزان شود، گفت: گندم تولیدی برخی استان ها نظیر خوزستان، فارس،ایلام، کرمانشاه پروتئین بالغ بر 13 درصد دارد که برای نان های حجیم صنعتی بسیار مناسب است از این رو واردات گندم بهانه ای بیش نیست.
رئیس توامند سازی گندمکاران با اشاره به تاثیر تاخیر نرخ خرید تضمینی بر خودکفایی گندم تصریح کرد: براساس قانون نرخ خرید تضمینی محصولات همه ساله تا قبل از شروع کشت پاییزه باید اعلام شود که امسال با تعلل در اجرای قانون کشاورزان در استفاده به موقع کود،مبارزه با علف های ارز و سموم سردرگم شدند که درصورت استمرای این روند برای سال های آتی بر میزان تولید تاثیر گذار خواهد بود.
.

400 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت گندم

همدان:
400 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت گندم
مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان گفت: امسال 400 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت گندم رفته است.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ امیر لاهوتیان افزود: به منظور تولید محصول راهبردی عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی در سال زراعی 400 هزار هکتار از اراضی استان همدان زیرکشت گندم رفته است.
وی گفت: از این میزان 325 هزار هکتار آن مربوط به کشت گندم دیم و75 هزار هکتار زیر کشت گندم آبی قرار گرفته است.
لاهوتیان با بیان اینکه امسال 700 هزار تن گندم در استان تولید شده است اظهار داشت: خرید مازاد برنیاز گندم 533 هزار تن بوده است که در این باره نسبت به مشابه پارسال 73 درصد افزایش داشته ایم.
وی ادامه داد: امسال نیز 300 هزار تن جو تولید و برداشت شده است که نسبت به مشابه پارسال افزایش 30 درصدی را شاهد بودیم.
این مسئول در خصوص جو به عنوان محصول کشت پاییزه گفت: در سال گذشته 90 هزار هکتار سطح از اراضی زراعی استان همدان زیر کشت جوی آبی و دیم با تولید بیش از 165 هزار تن از این محصول است که برنامه امسال در زمینه کاشت این محصول تغییر نکرده و به همین میزان خواهد بود.
مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه محصول سیب زمینی به دو شکل تابستانه و پاییزه در استان کشت می شود خاطر نشان کرد: امسال 10 هزار و 318 هکتار از اراضی استان زیر کشت سیب زمینی تابستانه قرار گرفت.
لاهوتیان با بیان اینکه امسال در 12هزارو 998 هکتار از اراضی استان همدان سیب زمینی پاییزه کشت شد یادآور شد: امسال 442.3 هزار تن سیب زمینی تابستانه و527 هزار تن سیب زمینی پاییزه تولید شده است.
وی خاطرنشان کرد: سطح زیر کشت سیب زمینی در سال زراعی امسال نسبت به مشابه پارسال 5.11 درصد کاهش داشته است.
این مسئول ادامه داد: هم اکنون کشاورزی استان با مشکل کمبود آب، افت سطح آب های زیر زمینی مواجه است با برنامه ریزی مناسب استفاده از ادوات جدید مکانیزاسیون، استفاده از روش های نوین آبیاری نظیر آبیاری به کشاورزان توصیه می شود.
مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان به کشت دانه های روغنی کلزا اشاره کرد و اظهار داشت: پاییز امسال 5 هزار و 815 هکتار از اراضی زیر کشت دانه های روغنی رفته است که پیش بینی می شود در برداشت بهار سال آینده 500 درصد افزایش برداشت این محصول نسبت به مشابه سال قبل داشته باشیم.

 

صفحه3 از4