مواد لازم

  • کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
  • کره بادام‌زمینی (ساده یا مغزدار) 3/4 پیمانه (185 گرم)
  • شکر قهوه‌ای 1/3 پیمانه (70 گرم)
  • شکر 1/3 پیمانه (65 گرم)
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شیر 1 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 و 1/2 پیمانه (195 گرم)
  • جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر برای روی شیرینی 1/3 پیمانه (65 گرم)
  • شکلات کیسز دو رنگ برای تزیین 48 عدد

شیرینی شکوفه بادام زمینی

شیرینی شکوفه بادام زمینیبرای طرفداران کره بادام زمینی بی‌نقص است. ابتدا خمیری از کره بادام زمینی و چند ماده ساده دیگر تهیه می‌شود و بعد از قرار گرفتن در فر یک عددشکلاتروی هر کدام ازشیرینیها قرار می‌گیرد که آن‌ها را به شکل کلاه‌های کوچکی در می‌آورد که خیلی هم خوشمزه هستند. برای تهیهشکوفه بادام‌زمینیمی‌توانید از شکلات‌هایکیسزآماده استفاده کنید و یا شکلات تخته‌ای را در دمای کم آب کنید و بعد با قیف آن را به شکل اشکی درآورید.

طرز تهیه:رویسینی فررا از قبل کاغذ روغنی بکشید و آن را آماده کنید. کره را در کاسه‌ی بزرگی با استفاده از همزن برقی یا دستی آنقدر بزنید تا نرم و کرم مانند شود. سپس، کره بادام زمینی، شکر قهوه‌ای و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه سبکی ایجاد شود (حدود ۲-۳۳ دقیقه).

تخم مرغ و عصاره وانیل را به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس شیر را به آنها اضافه کنید. در ظرف دیگری آرد و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. حال مواد خشک آماده شده را به مایه اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط نمایید.