کیک شیر، کیکی آسان و خوشمزه است که در کنار یک لیوان چای یا شیر داغ، عصرانه ای دلچسب ولذتبخش خواهد بود. طرز تهیه این کیک بسیار راحت است و براحتی می توانید این کیک نرم و خوشمزه را تهیه کنید.

 مواد لازم

• تخم مرغ 4 عدد
• شکر 2 فنجان
• اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
• آرد ساده 2 و 1/4 فنجان
• بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
• شیر 1 و 1/4 فنجان
• کره نرم شده 10 قاشق غذاخوری

 


 اطلاعات مواد مغذی

• 254 کالری
• 9 گرم چربی
• 39 گرم کربوهیدرات
• 4 گرم پروتئین
 

طرز تهیه:

فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بریزید و با سرعت بالای همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا تخم مرغ غلیظ و رنگ آن لیمویی شود. کم کم شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدست شود. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید.
شیر و کره را در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره کاملا آب شود. شیر را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و روان حاصل شود. کف قالب را با کمی کره چرب کنید. سپس خمیر را در قالب بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید.

منبع: سایت ایران کوک