مواد لازم شیرینی دونات

آرد:•: 500 گرم

تخم مرغ:•: 2 عدد

شکر:•: 100 گرم

روغن آبکرده:•: 100 گرم

ماست غلیظ:•: 1 پیمانه سرخالی

بیکینگ پودر :•: 2 قاشق مرباخوری

خاک قند :•: 200 گرم

نمک :•: 1/2 قاشق چایخوری

دارچین:•: 2 قاشق سوپخوری

جوش شیرین:•: 1/2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیرینی دونات

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را با روغن و شکر مخلوط کنید و بزنید تا کاملا سفید شود. جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را در ماست حل کرده و این دو مایه را مخلوط  نمایید و آرد را به تدریج بریزید.

بهم بزنید تا مایه به شکل خمیری که نه زیاد شل و چسبان و نه زیاد خشک و سفت باشد دربیاید.

روی خمیر را بپوشانید تا دو سه ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد روی میز را کمی آرد بپاشید از خمیر مقداری برداشته با نورد به قطر ۱ سانتیمتر بازکنید.

با دهانه استکان حلقه حلقه ببرید و با یک شی استوانه ای مثل انگشتانه وسط آن را سوراخ کنید و روغن فراوان را با حرارت ملایم داغ کرده و دونات ها را در روغن سرخ نمایید

دو طرف آنها باید کاملا طلایی شود و پف کند و آنها را در صافی بچینید تا روغن زیادی آن برود. خاک قند و دارچین را مخلوط کرده و به دو طرف دونات ها بپاشید و در ظرف بچینید و روی آنرا با پسته چرخ کرده تزیین کنید.

این نوع شیرینی با چای خیلیل می چسبد حتما امتحان کنید. البته می توانید از شیرینی دونات برای عید نوروز هم استفاده نمایید.