آرد نول:
این محصول آردی است که از آسیاب نمودن گندم های نرم و سخت تولید و از قسمت مرکزی اندوسپرم گندم استخراج می گردد . دارای بافت کاملاً یکنواخت و دانه بندی نرم و همچنین کیفیت پروتئین بالا میباشد.
رنگ این آرد روشن ،عاری از سبوس و لکه می باشد . جهت تهیه انواع محصولات و فرآورده های قنادی شامل انواع کیک ها و شیرینی ها مناسب می باشد .
حدود مجاز تعیین شده خاکستر ، گلوتن و پروتئین توسط اداره استاندارد مطابق با جدول زیر می باشد:
خاکستر | گلوتن | پروتئین |
0/380-0/50 | 20-27 | 7-10 |
با تغییر بر روی میزان گلوتن و پروتئین در محدوده استاندارد می توان آرد صنایع تولید نشاسته و گلوتن ، ویفر ، کراکر و بیسکویت سازی را تولید نمود .
آردهای مورد مصرف ویفر ، کراکر و بیسکویت سازی نیاز به گلوتن بالا نداشته و گلوتن در حد 22 تا 23 درصد مطلوب خواهد بود .
خاکستر آرد نول به دلیل تعدد مغزگیرها و وجود دستگاه دی سی پیلر Dcpeeler و سورتکس پایین و عاری از لکه میباشد.