Back to Top

 |   |   

دستور پخت

نان دست‌ پيـچ


يك خميرخوب بايد سبك و پوك باشد و درعين حال بتواند وزن مواد احتمالي را كه قرار است داخلش قرار گيرد تحمل كند. خمير خوب بايد صاف و يكدست بوده و حباب‌هاي بزرگ مربوط به هوا داخل آن نباشد، زيرا وجود حباب موقع پخت، نان را خراب مي‌كند. پخت خمير براي مدت طولاني، سبب تشكيل زنجيره‌هاي گلوتن مي‌شود و محصول نهايي را سفت مي‌كند

روش تهيه

1-      شير ولرم را با مايه خمير و يك قاشق شكر مخلوط كرده و در جاي گرم حدود 15 دقيقه قرار دهيد تا عمل بيايد و پف كند

2- آرد، نمك و شكر را مخلوط كرده كنار بگذاريد

3-كره را آب كرده، اجازه دهيد خنك شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه كرده به همراه رنده پوست پرتقال با مايه خمير عمل آمده مخلوط كرده و كم‌كم همگي را به مخلوط آرد، نمك و شكر اضافه كنيد، هم بزنيد و حدود 10دقيقه ورز دهيد

4- كاسه‌اي را چرب كنيد، خمير را درون آن بغلتانيد. رويش را بپوشانيد و درجاي گرم اجازه دهيد تا 2ساعت استراحت كند

5- حجم خمير دو برابر شده، با فشار دست هواي داخل آن را خارج كنيد و دوباره آن را ورز دهيد، خمير را به صورت نوار فرم دهيد

6- نوارها را درهم بپيچيد، داخل قالب لوف چرب شده قرار دهيد، رويش را بپوشانيد، دوباره يك ساعت ديگر استراحت دهيد

7- - يك عدد زرده را با يك قاشق سوپ‌خوري شير مخلوط كرده با دقت روي خمير بماليد. كنجد يا خلال بادام رويش بپاشيد و آن را در فر از پيش گرم شده با دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. نکته هنگام ورز دادن خمير، آرد را بيش از حد اضافه نكنيد تا كيفيت نان تغيير نكند. مي‌توانید به جاي رنده پوست پرتقال از دارچين يا اسانس وانيل استفاده كنيد.

آموزش کامل طرز تهیه شیرینی دونات خانگی با ماست بدون فر

مواد لازم شیرینی دونات

آرد:•: 500 گرم

تخم مرغ:•: 2 عدد

شکر:•: 100 گرم

روغن آبکرده:•: 100 گرم

ماست غلیظ:•: 1 پیمانه سرخالی

بیکینگ پودر :•: 2 قاشق مرباخوری

خاک قند :•: 200 گرم

نمک :•: 1/2 قاشق چایخوری

دارچین:•: 2 قاشق سوپخوری

جوش شیرین:•: 1/2 قاشق مرباخوری

ادامه مطلب...

آموزش طرز تهیه حلوا آردی و اصول تهیه حلوا آرد سفید خوشمزه

حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا آردی به عنوان غذا هم به همراه نان سرو می شود.حلوا آرد سفید به عنوان نذری در بسیاری از مجالس مذهبی تهیه و پخش می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده حلوا آرد عبارتند از آرد گندم ، روغن و شکر. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزیمی توانید برای ۶ نفر حلوا تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه حلوادر ادامه با همدورههمراه باشید.

ادامه مطلب...

طرز تهیه نان حجیم سالم و با کیفیت با تصاویر مرحله ای

پختن نان در منزل بسیار دلپذیر است و وقتی عطر نان تازه در در فضای خانه می پیچد باعث لذت و سرمستی می شود و روح را نوازش می دهد ، کار با خمیر نیز بسیار مفرح است و اگر با لذت انجام شود می تواند به عنوان یک تفریح لذت بخش در بعد از ظهرها یا روزهای تعطیل روز متفاوتی برایتان بسارد. اگر به نان و پخت نان های تازه علاقه دارید حتما دستورات پخت نان پرنیان را امتحان کنید . در این مقاله نیز آموزش تهیه یک نان حجیم بسیار خوش طعم با ظاهری عالی را آموزش داده ایم که می توانید این نان را در منزل و با فر ساده و معمولی آشپزخانه تان تهیه کنید . این نان خوش طعم می تواند نان مخصوص صبحانه یا عصرانه باشد و با غذاهایی نظیر کوکو و کتلت هم سرو گردد. در ادامه این مطلب با پرنیان همراه شوید و آموزش مرحله به مرحله تهیه نان حجیم سالم و با کیفیت را در منزل داشته باشید

آموزش نان حجیم :

برای تهیه این نان خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید

مواد لازم تهیه نان حجیم
 
آرد نان                  3 پیمانه مایه خمیر                    1و 1/2 قاشق چایخوری
آب                       1 و 1/2 پیمانه نمک                           1 و 1/4 قاشق چایخوری
آرد اضافه             2 قاشق سوپخوری شکر                           1/2 قاشق سوپخوری

ادامه مطلب...

طرز تهیه کیک پنبه ای ساده و خوشمزه

معصومه فدایی وبلاگ ۰دیدگاه

پخت کیک و شیرینی یکی از لذتبخش ترین سرگرمی هاست که می توان در اوقات فراغت انجام داد. برای این منظور نیاز به یک دستور شیرینی پزی خوب و کمی ذوق و اشتیاق دارید. کیک پنبه ای یکی از خوشمزه ترین و جالب ترین کیک هایی است که دستور پخت ساده ای هم دارد. ویژگی کیک پنبه ای که آن را از کیک های دیگر متکایز می کند، بافت نرم و لطیف آن است که خوردن آن حس خوبی به شما می دهد.

کیک پنبه ای ژاپنی چیست ؟

کیک پنبه ای با کیک پنیری پنبه ای ژاپنی ( به انگلیسی Japanese Cotton Cake ) به طور سنتر در ژاپن پخته می شده و الان در خارج از ژاپن طرفداران زیادی دارد. سبکی و نرمی و پف پفی بودن این کیک، ویژگی متمایز کننده این کیک نسبت به کیک های دیگر است.

اگر به ژاپن سفر می کنید در ژاپن کیکی به نام چیز کیک ژاپنی وجود ندارد در عوض سه نوع چیزکیک در ژاپن شناخته شده است:

چیز کیک های پختنیBaked Cheesecake یا (ベイクドチーズケーキ) که رایج ترین کیک های پنیری در ژاپن هستند و شامل تخم مرغ پنیر خامه‌ای خامه آرد هستند و در فر پخته می شوند. بعضی از آنها ممکن است همراه با بیسکویت باشند و بعضی هم بدون بیسکویت.

چیزکیک خامRare Cheesecake  یا (レアチーズケーキ) که خارج از ژاپن به کیک های پنیری بدون پخت معروف معمولاً کیک های پنیری بدون پخت از ترکیبی از خامه و ژلاتین و آب لیمو ساخته می شود سپس بر روی لایه ی بیسکویت ریخته می شود تا در یخچال سفت شود

چیز کیک سوفلهSoufflé Cheesecake  یا (スフレチーズケーキ) که ما امروز در مورد آن صحبت می کنیم. این همان چیزی است که خارج از ژاپن به کیک پنیری پنبه ای ژاپنی معروف است و مشخصه اصلی آن استفاده از تخم مرغ همزده در آن است.

ادامه مطلب...

صفحه1 از3