Back to Top

 |   |   

محصولات

آرد نول قنادی

آرد نول:

این محصول آردی است که از آسیاب نمودن گندم های نرم و سخت تولید و از قسمت مرکزی اندوسپرم گندم استخراج می گردد . دارای بافت کاملاً یکنواخت  و دانه بندی نرم و همچنین کیفیت پروتئین بالا میباشد.
رنگ این آرد روشن ،عاری از سبوس و لکه می باشد . جهت تهیه انواع محصولات و فرآورده های قنادی شامل انواع کیک ها و شیرینی ها مناسب می باشد .

حدود مجاز تعیین شده خاکستر ، گلوتن و پروتئین توسط اداره استاندارد مطابق با جدول زیر می باشد:

خاکستر گلوتن پروتئین
0/380-0/50 20-27 7-10

با تغییر بر روی میزان گلوتن و پروتئین در محدوده استاندارد می توان آرد صنایع تولید نشاسته و گلوتن ، ویفر ، کراکر و بیسکویت سازی را تولید نمود .
آردهای مورد مصرف ویفر ، کراکر و بیسکویت سازی نیاز به گلوتن بالا نداشته و گلوتن در حد 22 تا 23 درصد مطلوب خواهد بود .
خاکستر آرد نول به دلیل تعدد مغزگیرها و وجود دستگاه دی سی پیلر Dcpeeler و سورتکس پایین و عاری از لکه میباشد.

دانلود مشخصات محصول

آرد نول ماکارونی

آرد ماکارونی:

این آرد از مغز دانه گندم و از قسمت مرکزی اندوسپرم (مغز دانه ) و از اختلاط گندم های سخت و نیمه سخت با درصد استخراج بالای 23% تولید می گردد . چنانچه گندم مورد استفاده این آرد گندم دوروم باشد آرد تولیدی سمولینا و با دانه بندی درشتر از آرد ماکارونی خواهد بود .
آرد ماکارونی دارای پروتئین بالا ، کیفیت بالای گلوتن ، خاکستر پایین ، رنگ روشن و دانه بندی زبر و مناسب جهت تولید انواع ماکارونی ، پاستا ، لازانیا ، ورمیشل و نودل به روش سنتی و مدرن می باشد .
به جهت کیفیت بالای گلوتن و دانه بندی خاص این آرد در تولید نان های صنعتی و حجیم نیز کاربرد دارد .

حدود تعیین شده استاندارد پروتئین ، خاکستر و دانه بندی مطابق با جدول زیر می باشد:

 

پروتئین   خاکستر  انداره ذرات کوچکتراز 125 میکرون
 حداقل12%  حداکثر0.650  حداکثر55%

به کارگیری ماشین آلات مدرن بوجاری گندم (مانند سورتكس) و پیوریفایرهای متعدد در خط تولید موجب گردیده خاکستر این آرد کمتر از 0.5 بوده و دارای رنگ کهربایی و بدون لکه باشد.

صفحه2 از2