آرد ستاره فانتزی ( مخصوص نانهای حجیم و نیمه حجیم ) :
این محصول از ترکیب مغز دانه ی گندم، با سایر قسمتهای اندوسپرم (مغزدانه) - گندم ، به منظورتأمین خواص کشسانی، رنگ - جذب آب بهتر و قابلیت نگهداری گاز در تهیه نانهای صنعتی و حجیم تولید می گردد .
جهت مصرف نان های حجیم و قالبی میزان پروتئین مطلوب بین 12 تا 13 درصد برآورد گردیده است در حقیقت عمده ترین فاکتور در بهبود کیفیت آرد و نان کمیت و کیفیت گلوتن آرد می باشد که در اصل عمده ترین ترکیب پروتئین گندم است . گلوتن سه برابر وزن خود آب جذب و در اثر عمل اختلاط شبکه گلوتن ایجاد می گردد که در واقع خاصیت ویسکوالاستیک (به دو خاصيت ويسكوزيته ، الاستیسیته در مواد اشاره دارد. ويسكوزيته بيانگر ميزان گرانروی و الاستيسيته بيانگر خاصيت ارتجاعي در مواد است ) خمیر را باعث می شود . در عین حال گازهای حاصل از تخمیر را درون خود محبوس می سازد ، این گازها همراه با بخار آب در مرحله پخت منبسط شده و شبکه گلوتن را از هم باز مینماید بدین ترتیب حجم و بافت نان را به وجود می آورد بنابراین آردهایی که برای تهیه انواع نان علی الخصوص نانهای حجیم مانند باگت ، تست و همبرگر استفاده می شود می بایست کمیت و کیفیت پروتئین آن درصد مطلوب داشته باشد تا بتواند گازهای حاصل از تخمیر را داخل توده خمیر حفظ نماید .
میزان فعالیت آنزیمی و نشاسته صدمه دیده که غذای مخمر را تامین می نماید ، برای این محصول بسیار حائز اهمیت بوده و باید در حدی باشد که خمیر کاملاً پف کرده و پس از پخت نان ،حاصله قابلیت رطوبت را داشته و زود بیات نشود .
عدد فالینگ مطلوب در محدوده 350-250 می باشد .