پخت کیک و شیرینی یکی از لذتبخش ترین سرگرمی هاست که می توان در اوقات فراغت انجام داد. برای این منظور نیاز به یک دستور شیرینی پزی خوب و کمی ذوق و اشتیاق دارید. کیک پنبه ای یکی از خوشمزه ترین و جالب ترین کیک هایی است که دستور پخت ساده ای هم دارد. ویژگی کیک پنبه ای که آن را از کیک های دیگر متکایز می کند، بافت نرم و لطیف آن است که خوردن آن حس خوبی به شما می دهد.
کیک پنبه ای ژاپنی چیست ؟
کیک پنبه ای با کیک پنیری پنبه ای ژاپنی ( به انگلیسی Japanese Cotton Cake ) به طور سنتر در ژاپن پخته می شده و الان در خارج از ژاپن طرفداران زیادی دارد. سبکی و نرمی و پف پفی بودن این کیک، ویژگی متمایز کننده این کیک نسبت به کیک های دیگر است.
اگر به ژاپن سفر می کنید در ژاپن کیکی به نام چیز کیک ژاپنی وجود ندارد در عوض سه نوع چیزکیک در ژاپن شناخته شده است:
چیز کیک های پختنیBaked Cheesecake یا (ベイクドチーズケーキ) که رایج ترین کیک های پنیری در ژاپن هستند و شامل تخم مرغ پنیر خامهای خامه آرد هستند و در فر پخته می شوند. بعضی از آنها ممکن است همراه با بیسکویت باشند و بعضی هم بدون بیسکویت.
چیزکیک خامRare Cheesecake یا (レアチーズケーキ) که خارج از ژاپن به کیک های پنیری بدون پخت معروف معمولاً کیک های پنیری بدون پخت از ترکیبی از خامه و ژلاتین و آب لیمو ساخته می شود سپس بر روی لایه ی بیسکویت ریخته می شود تا در یخچال سفت شود
چیز کیک سوفلهSoufflé Cheesecake یا (スフレチーズケーキ) که ما امروز در مورد آن صحبت می کنیم. این همان چیزی است که خارج از ژاپن به کیک پنیری پنبه ای ژاپنی معروف است و مشخصه اصلی آن استفاده از تخم مرغ همزده در آن است.