منبع کانال آردونان:
تاريخ انتشار : 10/04/1396
مهم ترین ویژگی هاي آرد که می تواند بر روي عمل آوري خمیر و پخت نان و کیفیت نان تولیدي اثرگذار با شد عبارتست از:
- رنگ_آرد
عوامل مؤثر در رنگ آرد : نوع گندم، میزان سبوس در آرد و اندازه آن، وجود ناخالصی مثل شن و ماسه، رطوبت و کهنگی آرد . سفید بودن آرد همواره به معناي کیفیت بهتر آرد نیست، بلکه بسته به نوع نان و با توجه به میزان سبوس در آرد، در برخی موارد آرد هاي تیره براي بعضی از نان ها مثل نان سنگک مناسب تر هستند